Vålådalen

Har haft fult upp att packa och fixa grejer inför i morgon. För som alla vet är vi stockholmere lediga vecka nio. Så i morgon klockan 07.50 bär det i väg till Vålådalen. Dit jag har åkt de senaste två åren med min kära vän Julia. Det blir både längd och utför för min del. Vet att längdskidor inte är allas favorit men det är rätt härligt iallfall och man får jäkligt bra kondis av det. 



bilder från Vålådalen förra året!


En sorglig dag

Jag är ledsen att det inte blev någon bloggning igår nästan. Men började bråka med lillebror villket gjorde att jag  var tvungen att gå och lägga mig för han skulle sluta.

Idag gick min mobil sönder och jag är riktigt ledsen. Jag älskade min mobil! Jag har haft den i drygt tre år och den äger alla nya mobiler som bara går sönder hela tiden. Egentligen funkar mobilen men inte skärmen, men den funkar så om jag lär mig alla nummer utantill kan jag förtfarande använda den!

Luktar rök när man kommer hem...

är riktigt trevligt. Men tror inte alls att det brinner. Det brann faktiskt inte men jag blev riktigt rädd!

Kom just hem från sjukgymnasten och snäll som hon är gjorde Steffi mig sällskap. Jag köpte också massa godis inför sportlovet (då jag åker till Vålådalen).

Många = inga, har frågat hur det ser ut hos min sjukgymnast så idag bestämmde jag mig för att ta en bild. 
så där har ni omklädningsrummet! 


Jag och Emma

Emma är här. Vi sitter två meter ifrån varandra. Med var sin dator. Vi pratar och ser varandra genom msn och webcam. Vi är helt seriösa.

Är jag inte duktig?


En trevlig överraskning

Hittade ett papper där det stod att jag hade paket att hämta så jag spang ner till posten för att se vad det var. Det känndes typ som julafton när jag öppna det, men i låg kanske inte den mest användbara saken. En anti-rynkkräm låg där i villket jag inte riktigt behöver använda än. Men jag kan använda den bara som ansiktskräm. Plus att den luktar wasabi villket får mig att tänka på sushi och då blir jag GLAD! 
                   



090217

Som innan är jag riktigt trött plus att jag måste läsa "The Wave" som vi läser på engelskan och den ska vara utläst till på torsdag. En jättebra och spännande bok faktiskt, hoppas vi får se filmen någon gång! 

Jag har tänkt på en sak. T.ex. om någon frågar om man ska skaffa en hund, så säger två personer JA och en person NEJ då skaffar man troligtvis ingen hund iallfall. Varför har nej i dem flesta sammanhang större "makt" än ja? Jag tycker det skulle va bättre om det var tvärt om för då behövde bara en säga ja och det blev det iallafall. Och desutom borde man säga ja lite oftare. Detta får mig att tänka på "Yes man" så nu måste jag se den! 

ÖHH

Jag blir så jäkla trött på min mamma! Tack vare henne har jag tappat lusten att plugga (inte för jag hade någon men...) så nu orkar jag inte pluggar mer idag. Tre tal hann jag med och nu kommer jag få IG på provet!

Jag och Mickan pratatde med vår matte lärare om vi kunde skjuta fram det för ingen har gjort färdigt allt än, men han sa att han skulle prata med oss i morrn. Han var så mysisk också så jag har ingen anning om ifall han kommer flytta fram det eller ej. Får hoppas på det bästa för annars är jag körd!

Nej nu blev jag på så dåligt humör att jag ska krypa ner under min filt och se "The Mentalist"! 


Jag=död

Bhää jag känner mig helt slut. Ska sova en stund. Sen ska jag plugga matte...troligtvis...

Skolbio

Är hemma nu från skolan och dagen har varit ritktigt skön.
Vi såg "Patrik 1,5" idag på bio och den var jättebra! Lite omoget bara när några gick ut från bio-salongen bara för de (bögarna) pussades. Men inte helt oväntat. Älskade deras tolkning av ett svenskt villa-område. Lite överdrivet, men vad vet jag, det kanske är så i villa-områden...

Idag har "Heroes" kommit så nu blir det Felix paj (jag dör av hunger) och "Heroes" Sen blir jag väll tvungen att börja plugga matte...

Jag är lika smart som han! Om inte smartare...

Har börjat kolla på "The mentalist" och man kanske tänker: Nej men inte ännu en till serie. Men icke sa Nicke är det en helt vanlig serie, för den är riktigt bra (enligt min åsik, som bara har sett ett ansnitt...) Men jag gillar den så nu blir det den och ett hallonhjärta jag har skucktat på lääääänge!

Phuu!

Nu har jag äntligen skickat in gymnasivalen. Höll nästan på att glömma det. Hade bara åtta stycken val men man kan ju ändra sen i Maj igen så det löser sig nog. Har också ett reserv som jag kommer in på nu även fast jag inte höjer mig i något ämne.

Pluggade lite matte idag och fy-bubblan vad jag hatar det! Eller ja, jag hatar allt förutom ekvationerna som är riktigt kul! Men kommer aldrig få bra på matteprovet som är på Fredag. Men nu ska jag duscha....


Svensk mjölk från öpnna landskap är den godaste mjölk som finns!

Hemma

Kom just hem från sjukgymnasten och nu blr det Felix mumsiga paj och Deperate Housewives!

Min död och hjälte

Idag fick jag besök av en elak sak vid namn Virus. Han ville komma och äta upp min fina dator så han lurade mig. Jag trodde jag hade fått besök av någon snäll sak så jag öppnade dörren och vips flög han in och började äta på dator. Jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra. Trodde min dator skulle dö mitt framför ögonen på mig men sen kom jag på att jag har ett skydd mot sånna precis som Virus. Skyddet heter Antivirus och han är min hjälte. Han letade upp Viruset och sköt en eldpil rakt in i det så nu är det dött och min dator är räddad. Tack Antivirus!

Hans namn är Virus, svara aldrig när han ringer på!


.

Ojoj har suttit och försökt fixa Marikas blogg hur länge som helst nu. Tyvärr är jag inte särskilt bra på det så kunde inte göra allt. Men men jag hoppas hon blir nöjd. Ja, det var väll det jag har hunnit med idag och nu är det kväll så det var min händelserika dag. Hoppas eran har varit roligare!

Jag vill ha sommar och sol... och Egypten!

FAN!

Jag vaknade för 10 minuter sen och jag hatar att vakana så här sent! Nu kommer jag aldrig kunna sova i kväll och då kommer jag va jättetrött i morrn. Det skulle vara okej att gå upp så här sent och sen göra någon dunder jobbigt så man somnar i allafall men det ska icke jag göra. Plus att mitt internet inte funkar på min dator så jag får sitta vid pappas att skriva. Kan det bli en sämre morgon!?

En försenad alla hjärtans dag bild

Måste sova nu men tyckte den här fina bilden passade såhär några timmar efter alla hjärtans dag är slut!


Jag kommer självklart inte bli fet

Har ätit 8 bullar nu...

Bullar

Kände för att baka kanelbullar (försökte föra en som skulle likna ett hjärta, dagen till ära) idag så det är vad jag har gjort hela kvällen plus att jag har hållit på att fixa Marikas blogg.

Alla hjärtans dag

Va på stan idag. I tisdags köpte jag en t-shirtklänning men den fick lämnas tillbaka så planerade att köpa en annan klänning. Hittade en men självklart fanns den inte i min storlek. Den fanns i massa andra färger i min storlek men inte just den färg jag ville ha så jag får väll ta och köpa den någon annnan gång. 


Jag har lite tråkigt när Steffi testar kläder¨


Våra snygga* alla hjärtans dag tatueringar man fick gratis


Självklart fikade vi

* ett annat ord för extremt fula!

Fredagkväll

Det fanns många olika smaker att välja bland


Men det blev "Phish food" för den är goooodast


Myskläderna var på

Till Steffi-ponken

Nu ska jag dra till Stepphan. Vi ska äta dunder god mat (tror jag) och sen blir det Let´s Dance men Ben & Jerry´s. En riktigt mysig kväll hoppas jag. 


För svårt att motstå

Åh är det bara jag som älskar Felix´s pajer? Dom är så himmlans god. Perfekt mellanmål eller lunch. 


Hon skyller på matten

Stephanie, 15 år, har ett lyckligt liv men drömmer om ett liv som 80 årig pensionär med rulator. Många frågar sig varför... även jag...

Längtar

Oj, oj, vad jag känner mig insperationslös nu för tiden. Det känns som min blogg har sjunkit till en sån låg level att inte ens mina mamma skulle vilja läsa det här. Men jag skyller på detta kalla väder som aldrig verkar ta slut. När får man se solen, och kunna ha vårkälder på sig igen! Jag längtar till dagarna man spenderar hela rasterna i Vasa parken och bra ligger på gräset (tyvärr konstgjort) och gör ingen ting. jag längtar till då man kan äta glass igen, utomhus! Men om vi har tur är det inte länge kvar. Februari är snart slut och sen är det Mars (vilken är månaden jag fyller år i) och i slutet av Mars brukar våren komma. Så det är bara att hålla ut och kanske det inte blir fören då min hjärna kan tänka igen och min blogg blir lite mer intresantare. 


Skola som vanligt

Att ha skola prick klockan åtta noll noll idag var inte det roligaste, men jag orkade upp iallfall och har gått i skolan ända tills nu. Alla var lite mörbultade efter gårdagen och jag med så på väg hem köpte jag och Steffi godis för att munta upp oss. Det var ju sista Romme resan men klassen så vi var extra ledsna idag...

Romme 09 med klassen


Mikaela verkar ha problem redan innan vi har hunnit ut i backen (egentligen är det Steffi som har problem, men Mickan ser alltid sådär problematisk ut)


Tre glada nötter i en sittlift


Gulashsoppa till lunch självklart!


Några av mina kära vänner


LuckyLucas fick inte vara med på gruppbilden så jag var tvungen att ta en bild bara på honom


Jag och Steffi i liften


Extremt söt bild på Mikaela så även fast jag inte såg så smickrande ut får den läggas ut


På bussen hem


Johan is GÄÄÄNGSTER

090211

Har för en stud sen kommit hem från Romme och har precis ätit. Håller på att ladda över alla 120 bilder jag tog i dag. Så dem kommer om ett tag! 

sova

Nu ska jag skynda mig att gå och lägga mig så jag inte är jättetrött i morrn när det är ROMME!

En dag på stan


Mikaela gömmer sig bakom lurviga vantar


Julia matchar som vanligt

wow

Kom just hem och har hunnit med en shopping runda och hyra skidor till morgondagens Rommeresa. Bilder från dagen kommer senare. 

Konversation

m säger:
Just det! Kommer det inte göra ont att trycka ner foten i pjäxan nu då?
Torun säger:
Haha har faktiskt ingen anning!
m säger:
Tänk om din fot sprängs.
Torun säger:
Ofta den skulle sprängas!
m säger:
Men typ alla senor åker ut, och sen när du har åkt färdigt har du ingen fot kvar!

Vad tror folk har hänt med min fot egentligen!?

Amaryllis



090902

Kom just hem från min sjukgymnast och fy vad tråkigt det är! Jag skyndade mig att göra alla övningar så jag skulle kunna komma hem och äta upp chipsen jag inte år igår. 

?

Är det bara jag som älskar att ducha för just när man har i balsamet och ska skölja ut det känns håret så jäkla mjukt!?


Trött

Är så trött idag att idag ska jag bara slappa. Ska se någon film tror jag och om jag orkar kanske jag går ut och köper chips för jag är så himla sugen på det!

Kvällen

Kvällen kanske inte blev så extremt lyckad för jag hade så jävla ont i huvudet hela tiden så jag var så tråkig som ett glas mjölk. Men Julia träffa iallfall sin framtida man - en piercare som bor i Nacka, en riktig heting alltså! Men nu ska jag krypa ner under mitt dundersköna duntäcke och sova så min huduvärk kan försvinna någon gång!

Hem till Julia

Nu ska jag hem till Julia. Det bilr nudelsoppa till middag hörde jag vilket jag ser fram emot, mumsigt! Ska måla Julias högerhand med nagellack också. Sen ska vi till på en överrasknings fest för min kompis Emma, men smart som Julia är har hon berättat för henne att vi skulle komma så födelsedagsfesten förstördes. Men det blir nog kul i allfall! 

God natt

Nu ska jag sova för i morrn ska jag gå på stan med Steffi!

Datanördar hela bunten

Ojoj vad mätt jag är! Middagen blev sen idag för det var mina storebröder som skulle laga mat och dom är inte så bra på tidsplanering och sen skulle vi äta min Hallonkladdkaka också. Den blev inte så kladdig men skitgod, inte lika mastig som en vanlig kladdkaka. Men har inte riktigt ätit fädigt fören nu för i under våra måltider bilr det alltid värdins diskutioner. Idag änvändes både lagboken och datorn under diskutionerna. Våra middagar slutar alltid med att datorn står på bordet, men vi är ju en riktig datanörds familj också!  

Pappas födelsedag ...

(en liten cool bild på mig)

...idag så har just bakat en Hallonkladdkaka, hoppas den blir god! Har aldrig gjort den förut. Jag gav pappsi en vitlökspress, inte för han ville ha en utan därför jag ville ha en. Brukar göra så när jag inte vet vad jag ska ge - köper någo jag själv vill ha! Pappa kom just hem med en Sodastream, en liten present till honom själv. Så nu kan jag dricka kolsyrat vatten när jag vill även fast jag inte är säsklit förtjust i det! 

Gottegris

Steffi hade mkt att snaska på under provet. Kanske lite för mkt, hon han nästan inte skriva, nu när hon var tvnugna att äta upp allt! Nej hon drack bara caffe Latten under provet och det var bra för sen bjöd hon mig på massa! Känner mig alltid så extremt snål när man har så givmilda kamrater! 

090205

Det var nationellaprovet i svenska idag och ojoj vad jag skev! Vill se resultatet i morgon men det tar nog flera veckor innan jag får veta vad jag fick...

Dun med sushi


Såg Kalla faktas program om hur man tar dunet från fåglarna. Och usch vad äkligt det var! Jag har ett duntäcke men det är nästan så att jag inte vill använd, men som tur är det från IKEA och inte något av de företagen dem nämde. Men jag kan ju ändå inte vara säker på att det inte är plockat från levande fåglar. Vill inte använda täcket men det är ju så himmlans skön! Men hur man man plocka dom levande!? Man kan inte ha många kännslor, iallfall inte för djur. Och man kan ju alltid skylla på att man inte får något annat jobb, men ändå! Det är också helt sjukt vad dem gör för att göra gåslever. Tyckte det såg nästan ännu värre ut, så jag ska ALDRIG äta gåslever!

Bjagnes kom hem med sushi idag igen så det blev två middagar idag, ojoj tur att sushi är rätt nyttigt och vem kan motstå sushi!?

Smörkvinnnan

Som ni ser har jag gjort om min design lite, hoppas ni tycker den är snygg! Men nu ska jag gå och se 90210 och äta pepparkakor med smör. Så jäkla gott! Och nej jag är verkligen inge smörälskar, rättare sagt är jag inte särsklit förtjust i smör alls men just på pepparkakor är det mums mums!

Min lilla syskonskara


Satte in lite gamla bilder på mig och mina syskon, tyckte dom passade bättre i min plånbok än uppe på en gamal bokhylla där ingen tittar på dem! 

Julia matchar


kvälll

Började göra om min blogg som ni ser en nu fick jag så ont i huvet så det blir läggdags för mig! 

ensam?

Jag har inte tagit ner granen än, är jag den ända?

Använd kondom!

Nu har jag jus skrivit färdigt min lilla läxa om preventivmeldel och könssjukdomar. Och min lilla budskap till er alla är rubriken! 

090202

Internet var helt segt igår så kunde inte blogg. Men som sagt tror jag att jag tog ett nytt rekord på antal filmer per helg; 6st blev det! Men har just nu vart hos sjukgymnasten och ska springa till köket och försöka hitta något att äta! 

Äntligen!

Äntligen blir det av jag jag ska snart dra iväg och simma med Steffi. Hoppas vi får mkt motion för de kan jag behöva efter denna sitta-och-titta-på-film-utan-att-röra-sig!

RSS 2.0