Bakning.

Snart kommer Steff över och vi ska baka! Riktigt söndagsbak ska det bli. Nu är frågan bara vad vi ska göra. Bullar? Kladdkaka? Hmm... svår val!

Och juste idag kanske någon ska komma och hämta min loftsäng som har stått i mitt rum ett tag. Ska bli jäkligt skönt att bli av med den då den tar väldigt stor plats!

.

Gissa vad jag har gjort idag? Jo sovit och pluggat. Kul liv man har....

Hem till Steff.

Nu ska jag gå och träffa min bästa vän Steffi!

Sportlov!

Idag fick man äntligen sportlov! En hel vecka ledig då man ska sova i stort sätt hela tiden. Har sovit en aning för lite den här veckan. Lite sorgligt är det dock att jag bara ska sova. För förut har jag åkt till Vålådalen och åkt skidor. Tre gånger har jag varit där. Det hade nästan blivit en tradition. Men i år blev det inte av. Men men jag överlever nog. Och man får inte missa att på tisdag fyller jag år.
Äntligen blir jag 17 år!

Axelius.

Kolla längst ner till vänster. Inte bara lite coolt skulle jag säga!

Vinterland.

Alla är så jäkla sura på vintern och sl nu förtiden men inte jag! Det är nu som vintern är som den ska - kall och vit. Och sl, inte märker man av de! Bara skönt att lärarna kommer lite sent men det bästa är nog att man kan sitta och skratta åt alla andra. Mohahah!

Sista dagarna på Lanzarote.

Här kommer lite försenade bilder från Lanzarote som jag helt hade glömt bort. Nu får det räcka med bilder därifrån. Verkar dock ha missat en dag men tror vi bara låg på stranden och försökte bli så bruna vi kunde då!

Vi åkte till andra sidan ön och promenerade i ett dött vulkanlandskap till en ensam strand.

Vi kom fram till den finaste stranden jag någonsin sätt. Tyvärr ger inte bilden rättvisa.

Sanden var helt kolsvart för det var lavasten.
Det gick tyvärr inte att simma där. Men man kunde bada i vågorna.
Sista dagen hann vi inte med mkt men en sista glass var vi bara tvungna att äta.
Och sen bar det av, bort från värmen och hem till kalla Sverige.

Godis på en måndag är ett måste.

Sitter och äter godis och känner mig ruskigt cool. Cool för jag fryser så jäkla mkt för dumma Anna lurade mig idag så jag var tvungen att gå hem och dessutom ta en omväg! Fy-pyton! Dessutom lurade min temometer mig också! Enligt den är det bara minus åtta grader celsius ute men alla vet att inte de stämmer. Så jag hade alldes för lite kläder på mig. Och skolan är kall som ett kylskåp!
Men dagen var faktiskt inte bara dålig. Slutade tre timmar innan jag egentligen skulle för vi inte hade någon svenska. Det var riktigt najs!

Sovdags.

Nu ska Torreborre sova. Har just fönat håret och det ser ut som ett kråkbo. Får hoppas på att det lägger sig lite tills imorgon, man vill ju inte var ful på en fredag!

....

För exakt fyra veckor sen satt jag på en buss upp till Stöten taggad till tusen. Vad jag gör nu? Jo sitter ensam och har huvudverk....

Spela spel.

Sitter och spelar Msn-spel och ojoj vad det är roligt. Kanske för jag ÄGER på allt! Tror jag har något övernaturligt över mig när det gäller spel.

Pluggdag.

Idag sitter i stort sätt hela Norra real och pluggar skulle jag tro. Alla jag pratar med iaf. Lite sorgligt då idag egentligen ska vara en återhämtningsdag, inte en pluggdag. Men vad gör man inte för att få bra betyg.

Själv pluggar jag Biologi - genetik. Inte speciellt kul fast rätt lärorikt. Bara lite komplicerat att veta skillnaden på allt DNA, RNA, mRNA, tRNA, rRNA och massa mer konstigheter! Nej usch och fy för prov.
En DNAmolekyl. Ojoj vad jag kan!

Ledig!

I morgon = ingen skola. Jag = glad. I morgon = sova. Jag = glad.

Långt inlägg.

Ojojoj va mitt braiga humör kan ändras snabbt. Allt började med att bussen inte stannar på hållplatsen utför skolan utan man måste gå en bit. Sen så tog jag och Anna 53:an i stället för 2:an vilket medför att jag måste gå av vid Odis och byta buss (eller så kan jag bara gå en liten bit men sega Torun är lite för lat för såna ansträngde promenader). Så jag sitter där och vänta, med massa väskor och påsar, på att bussen ska komma. Men gör den det? Nej skulle inte tro det! Så sitter där och väntar ett rätt långt tag men tillslut ger jag upp. Jag går. Så jag reser mig upp och va ser jag inte då om inte 2:an! Fast då hade jag redan förberett mig metalt att gå så jag blir bara sur att bussen kommer. Men hoppar på iaf. Är dock fortfarande på dåligt humör när jag kommer hem så letar hysteriskt efter mat i kylskåpet. Är extremt sugen på Pasta och pesto men hittar inget. Men så kollar jag i "mammas gömma" (låååångt bak i kylskåpet bakom allt annat) och är hittar jag en helt oöppnad burk pesto!
Så nu sitter jag med en tallrik full av pasta med pesto och är riktigt glad! 

Läst.

Öhhh säger jag bara. Öhhhh! Pluggat typ hela dagen vilket inte är likt mig. Det dåliga med det hela är att det inte var något viktigt plugg utan bara plugg som tog onödigt mkt tid att göra! Usch usch. Nu ska jag äta glass och drömma mig bort till andra platser.

Söndag.

Alla hjärtans dag idag. Jag spenderade morgon med att läsa i tre timmar. Sen kom Steffi hit och vi åt Ben & Jerry´s och såg på film. Nu ska jag fortsätta läsa min bok och det ska jag göra nästan hela kvällen som återstår.
Haré.

Tv-spel.

Ojoj lite bloggande här på bloggen. Men igår var jag hemma hos Johan hela dagen. Vi gjorde maränger eller maräng rättare sagt (det blev bara en) och spelade tv-spel. I stort sätt hela dagen och hela kvällen. Men det var en trevlig kväll för jag fick chips! Jupp jupp roligt värre!

Fredag i morgon.

I morgon är det fredag. Och fredag betyder helg. Och helg betyder najs! Så man förkorta det hela och säga att i morgon är det najs! Tyvärr har jag inte mkt planer för den här helgen vilket inte är lika najs. För jag är riktigt sugen på att göra något! Men men något ska jag nog allt hitta på.

Fattig.

Idag var jag ju som sagt på stan med Julia. Jag mötte upp henne utanför hennes skola, som såg riktigt läskig ut! Sen gick vi på stan i några timmar. Vi gick in i massa affärer och shoppinggalna Torun köpte en t-shirt och ett par jeans! Det är helt otroligt att jag köper så mkt. Men nu är det stopp på de. Ska inte köpa något mer på hela den här månaden!

Hår.

Hm... fick en liten tanke. Jag vill färga mitt hår igen. Fast denna gång blondare. Dock inte jätteblont utan bara naturligt blont. Men vet inte riktigt om jag vågar. Tänk om jag fastnar i färgfällan och kommer aldrig kunna sluta färga håret. För det vill jag verkligen inte!
Fast jag kan ju bara vänta till min färg jag har nu åker ut och det blir sommar igen. Då kommer det nog bli blont igen. Men just nu är jag väldigt trött på min hårfärg...

Morgonslapp.

Idag var man ju då ledig. Sov till klockan 12 gick upp och gjorde pannkakor och sen har jag bara suttit här framför datorn. Riktigt najs! Men snart ska jag börja göra mig i ordning för ska gå och möta upp Jullibull utanför hennes skola och sen ska vi på stan. Får se om jag köper något. Känner mig ju lite halvfattig efter att köpande igår :P

Kors.

Här har ni en ful bild på mitt halsband (skäms lite för den dåliga bilden, är egentligen mkt finare i verkligheten!). Känns också lite fel att ha den på sig för jag är verkligen inte kristen, men den var så fin och kostade bara 25kr så var tvungen att köpa den!

Leeeedig!

I morgon har man inga lektioner. Jag är ledig! Älskar att min ena lärare är borta och den andra är så lätt att övertala. Så i morgon behöver jag inte gå upp innan åtta utan kan sova hur länge jag vill! Lycka!

10februari2010.

Idag har jag varit på stan med The Steff! Slutade nästan två timmar tidigare än vad jag brukar så varför inte gå på stan då? Köpte rätt mkt saker, iaf för att vara mig. Det blev ett halsband, ett armband, en ring och två nagellack!
Kan kanske ta blir på allt sen om jag orkar. Men så länge får ni en fin liten bild på min nya ring!

Glad.

Är uttråkad och lyssnar på bra musik som får mig att få huvudverk, men jag är glad iaf. Känner mig rätt glad nu hela tiden. Det är rätt härligt! Även fast jag har massa prov och massa tråkiga lektioner. Men allt socker gör väll mig glad antar jag. Socker äger!

Jippi!

Jag är bara 1.76 cm lång! Ojoj är lite haft överlycklig för jag var nästan säker på att jag var 180! Det här måste firas med kladdkaka!

En bra måndag.

Biljarden var fett kul. Fast dock vann jag inte en enda gång. Men det var ju som sagt väldigt längesen jag spelade, så skyller på det!

Just nu sitter jag i min säng och fryser. Har just ätit middag och proppade i mig så jäkla mkt för jag var så hungrig. Gissar att det är därför jag fryser - för all min energi går åt att mala sönder maten, eller vad nu magen gör. Ja, nu har jag till och med lite ont i magen!
Hade egentligen tänkt att plugga nu efter maten, men det går ju inte när man har ont i magen. Så får nog vänta lite med det...(Haha nu blir jag snart trött på mina egna ursäkter!)

Gå.

Kom hem från skolan för ett tag sen. Men snart ska jag gå igen. Ska gå och spela biljard med Johan typ. Hehe lite såkul. Var typ hundra år sen sist jag spelade de. Och tusen gånger roligare än att vara hemma är det!

Karamellkungen.

Det går inte så bra med städningen och inte heller pluggandet. Men trots detta kände jag för att ta en paus och komma ut lite. Så jag gick till Ica och köpte godis! Så nu sitter jag med en påse full av mina favoriter. Fast får nog ta och lägga undan den snart. För vill inte äta för mkt innan middagen. Jag är en duktigt tjej!


Städa.

Har inte gjort mkt idag. Suttit i sängen enda tills nu. Men tror jag ska röra lite på mig nu. Städa rummet skulle jag verkligen behöva. Plus att det är roligare än att plugga!

Överraskning.

Igår hade vi överraskningsmiddag för Desi och en som hette Emma. Vi hade blåst upp cirka 100 ballonger som vi kastade på dem. Vi åt tacos (såklart, vad annars?) och marängsviss till efterrätt och hade det jätte mysigt!

Bråttom.

Har varit och ätit lunch med pappa och lillebror. Det var jättegott!
Men nu ska jag fixa ordning mig lite, för om en halvtimme ska jag möta Anna vid Odis. Sen ska jag iväg på lite hemliga saker. Berättar i morgon!

God morgon.

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på Bon Iver. Känns nästan som jag kommer somna igen. Men det kanske är för att i vanliga fall brukar jag inte ens vara vaken i vid den här tiden. Men vad gör man inte för sin far som fyller år!

Natt.

Extremt seg fredagskväll. Fast som tur är har man lite vänner som inte heller hade mkt att göra, så jag hade någon att prata med. Klockan halv tio kände jag för att gå och lägga mig men ändå sitter jag uppe nu. Men men nu ska jag iaf försöka sova. Ska upp lite halvtidigt i morgon för far min fyller år så man ska in och gratta honom på morgonen.
Sen har jag väldigt mkt planerat för morgondagen vilket är lite kul då denna dag blev lite för seg!

God natt!

Dance wiv me.

Ser ni mitt fina kryss. Jag ritade ett på mig själv och ett på Desi. De står för att vi inte ska prata om matteprovet som gick sämst! Så nu lämnar vi de ämnet.

Fredag idag vilket bara kan beskrivas med ett ord - naaajs! Tyvärr har man inga planer förutom att hitta en present till far min som fyller år i morgon. Så idag kanske bara blir en dödkväll, men men jag klara mig.

Non studio mai.

Plugga är vad jag borde göra just nu. Har prov i matte B i morgon. Men ärligt talat orkar jag inte. Skitsamma vad jag får. Kommer ändå komma ett nationellt prov man kan plugga till.
Nej nu ser jag Criminal minds och äter glass istället!

Flume.

Idag efter skolan tog jag en promenad med Steff och hennes hundar. Det var skönt att komma ut och röra på sig lite med vädret var dock inte lika najs. När ska det nånsin sluta snöa undrar jag. Jag vill inte ha massa slask och stora vattenpölar som halva foten försvinner i när man råkar trampa i dem!

Åt en jordgubbe idag vilket inte var det smartaste. Nu längtar jag ännu mer till sommaren.

Greek.

Nu ska jag se Greek och äta en stor skål glass!
Haré

100203

Har just slängt på mig mjukiskläderna efter en lång dag i skolan. Åtta till halv fem gick man men det var inte så jobbigt. Men så är det när man har roliga vänner att umgås med (plus att hela sista lektionen gick åt att gå in på youtube).

Känner mig lite halvöm i halsen just nu. Antingen är det för Anna har smittat mig eller för jag helt enkelt pratat lite för mkt idag. Hoppas på det sistnämnda för jag vill inte bli sjuk, iaf inte nu till helgen!

2 februari.

Idag har jag aldrig riktigt suttit still. Har flängt hit och dit hela dagen. Började dagen med att bli väckt av ett sms. Men klockan var 11 så det var inte så farligt. Sen mötte jag upp nästan alla tjejer i min klass och åkte och spelade badminton en timme. Det var rätt kul faktiskt, sen blev det lunch på Sandys. Efter de tandläkaren och sen fika med Julia, Mikaela och Marika. Och precis när man kom in innanför dörren igen gick jag till Steff.

Aja bra dag var det men imorgon är det skola så ska nog gå och sova snart.
God natt!

Badminton.

Imorgon är det frilufsdag. Jag ska spendera dagen med att spela badminton. Eller ja, dagen kanske är fel ord, snarare en timme. Börjar ett och slutar två. Så en väldigt najsig dag. Eller ja det får vi se för om jag gissar rätt kommer morgondagen bli både intressant och pinsam...

Vitlök.

Har ätit en hel kvitlöksklyfta idag. Kan meddela att det var väldigt gott men inte så smart. Känns som jag kommer lukta vitlök i flera dagar. Har försökt ta bort lukten med mjölk, kladdkaka och glass, men inget funkar. Så tror jag ska testa med lite polkagris nu.

RSS 2.0