13kr.

Usch jag hatar att låna ut pengar till Julia för man får alltid tillbaka dom i 50-öringar vilket gör min plånbok extremt tjock! Men som tur var kom jag på den smarta idén att köpa godis för dom. Så nu är dom borta...


... men nu saknar jag min tjocka plånbok, jag känner mig inte rik längre...

Vem gömmer sig bakom det lilla bladet?


Helgen.

I helgen blir det segling med älsklings Mickan. Samma helg förra året var jag också med. Min nya tradition! Fast förra året var dock inte helt lyckad, fick värdens shortsbränna som aldrig försvann! Så i år blir det av med shortsen och på med bikinisen.

Men här kommer några bilder från förra året.



Överskattat, eller är det bara jag?

Idag var jag på Götgatan och kollade kläder, tyvärr kan jag inte säga att jag gillar det. Bara EN hm affär! Om det inte finns i den som finns där måste man ju åka någon annan stans, jobbig! 
Sen gick vi till Mariatorget och åt glass riktigt mumsigt men är det bara jag som tycker att Söder är överskatta?
Visst är det fint men det är det nästan överallt i Stockholm och kanske är det massa sköna männsikor där men stället kryllar ju av fullisar. Inte min favvo stadsdel i Stockholm men självklart kan det vara mysigt att bo där! 
Så som min kära vän Mikaela ska göra. Hon flyttar dit i Augusti och jag är sååå avensjuk!


Japp det var de.

Nu har jag kommit hem från ennu en dag på stan, men bilder kommer senare.

Tisdag den 26 Maj 2009.

Idag har det hänt mkt. I morrse sprang jag nästan 3 km, efter skolan hann jag med att sola och äta glass på gården, promenad med Steffis hudar OCH en stur på stan. Sen när jag kom hem var det dags för att göra färdigt mitt snea hus vi gör på tekniken. Men nu har jag gjort ALLT som ska göras i 9:an 2009! WHOO!

Tre anledningar varför jag är helt röd.

  • Min farmor kommer tyvärr från Danmark och alla vet att danskar inte blir bruna utan röda. Frågan är varför detta inte har visat sig innan, har aldrig blivit röd förut...
  • Jag spelade back på fotbollen vilket ledde till att jag hela matchen stod med huvudet åt solen. Det förklar också varför jag är helt vit på hakan - jag kollade neråt.
  • Det finns ju hål i ozonskiktet nu när det är så mkt miljöförstörelse så just idag så följde ett sådant hål efter just mig och gjorde att solen blev extra stark på mig.

Micromaräng med blåbärsgrädde.

Mums mums, jag tror ärligt att jag äger!

En dag i solen gör att man vill lägga sig under en sten.

Idag var det varmt och 9:orna hade fotbollstunering på gärdet. Vår klass kom tvärr 5 av 6 men vi är glad ändå! Fast lika glad var jag inte när jag kom hem och insåg att jag har en pil i pannan...



Lördag = segling i regn.


Rent.

Nu är äntligen mitt rum städat! Cirka två timmar tog det. Konstig att det kan ta så lång tid, jag som bara har ett pytterum! Men det behövdes verkligen städas. Har inte gjort det på några månader kanske. Hoppas bara det håller sig rent till sommarn. Orkar inte städa en gång till innan sommarn...Men, men nu ska jag sova en stud, blev så jäkla trött av att städa!

Klassresan 08

Bästa spexet.


Här sitter jag och dreglar.

Tog ju ut tandställning i går så i tre dyg från och med idag ska jag ha på mig nattandställningen. Tanläkaren sa att jag kommer få väldigt mycket saliv i munnen när jag änvänder den och jag förstår henne. Jag dreglar ner hela min dator snart och jag vet inte hur jag ska klara mig i morrn i skolan. Dreglet bara rinner. Men påå spexfotot kommer det dock inte spela någon roll för då ser jag bara blöt ut. Men min största problem är inatt. Jag är rädd jag aldrig kommer vakna. Tänk om jag druknar i mitt eget dreggel!?

Spex.

I morrn är det spexfotto. Vi skulle va hippie men sen kom jag på den smarta idén att ha regntema med anor får klassresan i sjuan (då det regnade konstant). Så i morrn blir det på med stövlar och regnkläder!
Något sånt här tänker jag mig.

717.

Kan ni förstå, jag har haft min tandställning i 717 dagar! Nästan två år. Det är ju en hel evighet! 
Jag vet, muppad bild men alla bilder på mig innan jag hade 
tandställning ser ut såhär!


Inga bilder.

Jag vet, det blir lite bilder nu för tiden. Men mitt internet funkar inte så måste sitta i fönstret och sno någon annans och det är så segt så det är nästan omöjligt att ladda upp bilder!

Avslutningströjor.

Japp, dom är beställa idag. Cirka en månad efter vi börjat snacka om det. Men nu tyckte jag det var nog med att inget blev gjort så nu är saken fixad! En olivgrön zip tröja beställde jag, hoppas bara färgen är den jag tror. 


Varuprover.

Det är bra nu när min pappa ska starta en affär, för han för hem varuprover. Godast är godiset!
dock har han inte fått hem något lösgodis som på bilden...


Jag känner mig som en riktig plugghäst.

Jag blir så jäkla trött på mitt So arbete. Har i stort sätt suttit hela dagen men det känns inte som om jag har fått något gjort. Jag har massa kvar men orkar inte mer nu! Det är så extremt tråkigt. Men får väll skriva lite till och sen får jag sluta för idag, det ska ju inte vara inlämnat fören på Onsdag...


Jippie.

Vet ni vad som händer i morrn? (eller möjligtvis på tisdag ifall jag har fattat det fel) Jo, jag tar ut min tandställning! Jag har haft den i nästan två år och nu ska den äntligen ut! Hoppas bara det inte gör så ont som alla säger....


Påsk.

Nu känner jag mig väldigt kulturell. Har just varit på Stadsteatern och sett Påsk av August Strindberg. De var totalt 6 personer med i pjäsen och fem av dem satt på var sin stol hela pjäsen. Lite långtråkit men jag roade mig med att en man öppnade vad jag tror var en öl burk som var lite över kolsyrad så det började pysa. Och en annan man som asgarva vad tedje minut och blev utskälld av en gamal tant som gav honom en sådan arg blick att den skulle kunnat skära genom stål! Det var min kväll, eller juste, jag råkade tappa min mobil under alla stolar så fick krypa in under och leta rätt på den efteråt. Men nu ska jag skriva So! 

På stan.

Nu ska jag på stan med mina kära kompis Emma som jag inte träffat på evigheter!


Hemmagjord Cookie dough.


Sunshine.

Jag är en sol!
Eller kiss med bajs....

Min nya capo.

Jag gick HELA vägen till St Eriksplan men självklart fanns det inga billiga där så fick gå till JAM på Roslagsgatan, så jag fick en extra promenad. Tur att Julia och Steffi var med. Men där fanns det också bara dyra, men en billig fanns det som inte var speciellt snygg. Men, men den räcker för mig och 35 spänn är inte mkt att tjata om!


Hmm...

Jag undrar om Julia är seriös eller inte....

.

  • Svart pil = Toligvis Adolf Fredriks musikklasser som är ute och går (de spelade musik, därför väcktes mina tankar om att det borde vara Adolf fredrik)
  • Röd pil = En gammal påsklilja någon har ställt ut för att slippa se den. Och jag förstår henne/honom, man kan ju inte bara slänga den i soppona och döda den!

Pluggar So.


Måste köpa

Jag behöver köpa en capo annars kommer det inte gå bra på musiken. Får väll gå hela långa vägen till Musikbörsen vid St Eriksplan och köpa en. Frågan är bara om jag orkar gå så långt. Har börjat bli väldigt slö...

Trötter.

Nu är jag hemma. Har varit på stan idag och som vanligt hittade jag nada. Så när vi gick in på åhlens tvingade jag mig själv att köpa något så det blev ett par rakhyvlar. Men även fast jag är så trött måste jag masa mig iväg till Minerva där jag ska äta middag ikväll. Fast gott kommer det bli!

Nu jävlar.

Har träna på Apoligize-låten hur länge som helst. Måste fixa plocken!

Jag vill bara vara ett får.

Bhää det är Kemi-nationella i morrn och det kommer gå piss. Har gjort ALLT för att inte behöva plugga och nu är det försent att börja så får hoppas att det blir ett lätt prov...


Nu blir det skära av!

Yes jag hittade min kniv jag snodde fån min prao!

Jag är sugen på pizza i Vasan.


Bästa helgen i skärgården.

Jag har haft en myspys helg. Det har bakats choklad-marshmallows-muffins. Det har åkts båt och det har gillart på en klippa.

Helgnöje.

Nu ska jag sova men tänkte bara berätta att jag åker till Lisslö i helgen igen. Men dock blir det med några kära vänner denna gång. Jag tar med mig datorn men internet funkade inte förra helgen så det lär ju inte funka nu heller, men vem vet... 
I annat fall hörs vi på söndag. Ciao


Minnen.


Självklart.

Filmen hade ännu inte laddat färdig så jag tryckte på avbryt och försökte igen. Då gick det på två röda sekunder...
Juste, ser ni mitt fina namn jag har på Youtube? MultiTorre det är jag de!


Tick tack.

Försökt att ladda ner en film till youtube, men det har nu tagit cirka fyra timmar och det är inte färdigt. Den står där och snurrar men aldrig blir den färdig! 


.

Du behöver inte slita ut dig för min skull. Det är inte en massa fina saker jag behöver. Det räcker med en kram. 


Flaskpost.

Juste, jag hittade en flaskpost idag. Hittade den i en vik vi redan har hittat en flaskpost innan. Det var en kjedjeflaskpost så det stod att man skulle skriva något på baksidan av pappret och sen slänga ut den i havet igan så jag får väll ta och göra det i sommar!

Borta bra men hemma bäst.

Nu är jag hemma igen från Lisslö. En skön helg då jag inte gjort ett piss. Ja, förutom att jag nästan råkade skära av mig hela fingret. Men nu mår jag bra igen. Fst jag vet inte riktigt hur det ska gå med svenska recentionen vi har till på torsdag för jag kan inte trycka med höger pefinger och det gör att skrivandet på datorn tar väääldigt lång tid! 

RSS 2.0