Usch och fy!

Jag blir så jäkla irriterad på folk som inte kan slänga saker i papperskorgen. Varför ställa den på en konstig mojäng där en bara trillar ner och skadar miljön. Varför inte ta och panta den eller iallafall slänga den i papperskorgen. Jag såg någon som gjorde det i dag och blev så jäkla sur! Höll på att säga till honom att slänga burken men han var en rätt kraftig läskig man så jag vågade inte. Men jag blev ännu mer irreterande när jag såg att det inte var så att han passerade papperskorgen och sen insåg att han hade igen kvar i burken utan han stälde ner burken och sen paserade papperskorgen!


Vårdag i Mars

Idag var det vår! Och inte bara halvt vår utan RIKTIGT VÅR! Äskar det, snart klarar man sig utan jacka. Var ute med Stepphis fina hund och tog en promenad i solen. Hann med en snabbis på stan. Var tvungen att köpa ett par nya vårskor.

SOOOOOOL och VÅÅÅÅÅÅÅR

Steffis stora, söta och murriga hund.



Zzzzzz

Kan inte sova så jag sitter i sängen med datorn och söker på stadsbiblioteket på google. Jag är 100% frisk, jag lovar!

och ibland har jag lite blandat, sådär.


... ja för ibland har jag gröna!



Jag har blåa ögon! Oftast iallafall...



Tårtkalas

Blev hembjuden till Steffi på tårtkalas, kunde bara inte säga nej - även fast jag skulle ha en nyttig vecka...



Flyg du lilla fjäril


Hur mkt är klockan?!

Man har ju igen tidsuppfatning längre, tack vare sommartiden! Är klockan 4 nu? Eller kanske 9? 
Jag blir förvirrad! 

Tack Julia!

Det var den här jag fick av Julia i present! Hon vet hur mkt jag har velat smaka Lönnsirap, och måste säga att det var riktigt gott att ha det på Amerikanska pannkakor!
Tack Julia!

Söndag

Har precis gått upp och ska springa ner till affären och köpa lite mjölk. Sen ska jag intrudusera Julia födelsedagspresent! 
Ni får se sen....

Ont!

Har så jävla ont under mina revben att jag måste ligga ner! Vet faktiskt inte varför det gör så ont, lite läskigt. Men tyvärr räcker inte internet till min säng så måste sitta upp för att vara inne på datorn. Men nu måste jag lägga mig ner igen innan jag dör av smärta!

Redo för Sommar och segling.

Köpte mina seglarbrallor idag som jag egentligen fick i fördelsdagspresent. Men nu har jag i stort sätt allt jag behöver, utan kanske ett par bättre stövlar och en flytväst sen kan jag seglar i orkaner! Hoppas bara det blåser lite i sommar så jag får lite annvändning av mina saker...

Torsdag och Fredag


Syslöjd idag. Gör ett lapptäcke som kommer bli så avlångt. Men bara jag får MVG är jag nöjd, då är det skitsamma hur den ser ut!
På bilden är det Schiller som stolt visar upp sin snygga syslöjdspåse och Micka som jobbar på sitt lapptäcke. 

Igår var man och simma, 1000 m igen. Sen hem till Julia och se James Bond och äta chips. Kommer helt ärligt bli fet om jag fortsätter att äta så här! Iallfall, idag var det första gången någonsin jag har åkt tunnelbana till Skolan.
En upplevelse för livet!

Bilder från tisdagen!

Jag är bäst på att steka pannkakor!
Pannkakor+kladdkaka+glass=
MUMS!


Listerine

Gurglar Listerine varje morgon. Gillade smaken. Men så en vacker dag som denna kände jag hur äkligt det är! Det smakar ju grisbajs! Nu vet jag inte om det var blandingen av mackan jag åt innan och Listerinet eller ifall jag har fått mer smaklökar som känner av äkliga smaker. 
Jag hoppas på det först nämnda...


Grattis!

Grattis broder på fördelsedagen säger jag!


Pannkakor+Kladdkaka+Glass

Japp det var vad jag åt till mellis idag. Jag känner verkligen att jag har nyttiga veckan. Det var jag och Mickan som var hemma hos Schiller (även hon heter Mickan), men hon har värdens sötaste katt! Så nu vill jag ha en halv-långhårig katt med blå ögon som ska heta Disel! Tyvärr är mammsen anti katt så får väll vänta tills jag flyttar hemmifrån.

Kameran glömdes hos Schiller så bilder kommer i morrn!

Måndag och slask

Idag var jag och Mickan och simma, duktiga som vi är. 1000 m blev det och sen lite plak i barnbasängen. Men onyttiga och osmarta som vi är tyckte vi att vi var värda något efter vår simmining och gick därför till Donken. En pommes frites, en McFlurry och en Jordgubspaj senare kännder man sig inte lika duktig längre.... 
Så på Torsdag drar vi dit igen och då har vi lovat att vi inte ska äta på Donken, en banan ska vi ha med oss!

Arla goes black


Wow säger jag åt dennna coola mjölk! Kunde inte låta bli att köpa den när jag var i affären. Blev dock lite besviken att inte mjölken var svart den också. Men får väll ta och släcka lampan på Lördag så ser man ändå inte färgen på mjölken! 

:(

Fick värdens sug efter chips. Men ingen i min familj ville förlja ut och köpa, och jag vill inte gå själv så jag äter jordnötter istället...

Jag hade bara randiga kläder den här veckan!



fredagen

Igår var en lång dag på stan. Först i skärholmens centrum där Julibull köpte hur mkt som helst! Hon hittar alltid så fina saker och jag hittar aldrig något. Fast jag hittade en helt otroligt snygg byxdress där jag inte ser tjock ut alls!

Efter Julia hade köpt upp ett helt lager med nya kläder träffade jag Emma och gick också på stan. Och idag är ju tvungen att gå på stan IGEN! Måste köpa lillbrors present.


Vårtecken!



Torsdag = Fredag!

Ledig i morrn så ska till Jullibull och sova där i natt!  Men nu måste jag packa lite grejer och sen rusa iväg!

Tillsammans är man mindre ensam


Ett gott försök


Onsdag

Jag vet, det blev inge bloggande igår. Men tränade efter skolan och sen kom hem sent så jag orkade inte!

Nu är jag iallafall hemma och ska göra något att dricka. Sen ska jag nog sova en stund för jag är så jäkla trött! Skönt att man är ledig på fredag så man kan sova ut hela helgen, det behöver jag! 

Om man bara hade 120 000kr...

Min drömbåt i alla lägen! Vem skulle inte villja ha en liten katamaran och kunna segla runt hela sommarn.
Jag blir helt exhalterad bara att tänka på att han en sån här båt! Fyfan vad jag vill va han i rött!

Pengar frossa!

Jag gör den godaste och bästa latten och med min nya lattevisp blir skummet perfekt. Jag borde börja jobba på café vilket jag faktiskt inte skulle ha något emot att göra. Tjäna lite extra pengar gör mig bara glad, bara jag inte får diska.... 

Men i sommar kommer jag iallfall få jobba lite och tjäna pengar. Pappsen min ska starta en affär på mitt landställe under sommarn och det är perfekta sommarjobbet. För jag kan ta hur mkt glass jag vill! Ingen kommer märka! MOHAHAHA

Jag är aldrig uttråkad i skolan!


.

Har försökt att distrahera mig hela dagen så jag inte skulle läsa min braiga bok. Men nu har jag slut på saker att göra så nu bara måste jag läsa! Men ska läsa riktigt låååångsamt så den aldrig tar slut! Ska göra lite chai-latte, så kommer min kväll bli perfekto!
 

Min nya söndags-tradition!

Nu har jag just tryckt i mig massa amerianska pannkakor med sirap (hade inte lönnsirap så fick ta svensk hedlig sirap med det gick lika bra) och bannaner! Så jäkla gott att man svimmar. Men tyvärr är det ju så gott att man äter aldeles för mkt! Kunde inte ta någon bid på mina fina pannkakor för battriet hade tagit slut men nästa söndag har jag betämt att jag ska göra Amerikanska pannkakor igen och då ska batterierna va laddade!


Ge mig sommar och sol

Jag har blivit tokig i randigt. Vill bara köpa randiga saker nu förtiden för det får mig att tänka båtar och båtar betyder sommar!


031409

Det blev en blårandig tröja från Monki och fjärde boken av Twilight serien som fick följa med hem. 

Sen började jag och Steffi med vår sockerbibliotek men hann inte göra så mkt så vi ska fortsätta i morrn.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, anntingen städa rummet -som verkligen behövs, eller kanske läsa ett kapitel i Twilightboken...


Lördag

Idag ska jag på stan med Steffi som vanligt. Men jag är så dålig på att köpa saker att jag måste gå ofta för att ens köpa något alls! 

Sen ska nog Steffi komma hit och vi ska börja jobba på vårt bildprojekt - Stadsbiblioteket i stockerbitar!


Kloker, Toker, Prosit, Blyger, Glader, Butter och så jag Trötter

Jag har så extremt tråkigt att jag inte märker att jag lyssnar på julåtar! Hur sorgligt är inte det! Får väll ta och lägga mig men vet inte om jag orkar resa mig och gå och borsta tänderna. Skulle vara extremt skönt ifall man kunde telopotera sig just nu.

Happy day

Blev glad idag när jag fick på mig ett par jeans på cheep moday i storlek 26! Fick ta slita och dra men tillslut gick det tyvärr hade jag inga pengar så kunde inte köpa dem. 

Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha

Kan någon ge mig dom här shortsen, NU!

Ta mig tillbaka

Jag vill tillbaka till Vålådalen! Eller inte till dem osköna sängarna men till allt annat. Jag vill spela älgrally, jag vill sno Stockholmsskyltar på tåget, jag vill skjuta iväg korkar på Östersunds tågstation, jag vill åka offpist backen i Vålådalen, jag vill gå med pjäxor upp på berg och jag vill till och med åka 3 mil på längdskidor igen!

Två coola frön i baken


GRATTIS MIG SJÄLV!

Nu ligger jag i sängen och alla har gått. Det är ju min födelsedag idag men ändå är jag sjuk, min vanliga otur. Jag har fått massa bra saker och nu väntar jag på Emmas persent, hon brukar alltid komma på något bra! 


Bålsor

Drog bort mitt plåster som jag hade på mina skavsår. Trodde dem hade försvunnit men vad döljdes inte där om inte den största vattenblåsan jag någonsin har sett! Och så följde "skalet" med så nu blev det en liten blöt pöl på golvet. 

Hemma igen :D

Nu är jag äntligen hemma från Vålådalen. Det blev det bästa året typ och det var skit kul. Åkte hela cirka 3 mil längd och höll på att dö, och jag fick feber, halsont, skavsår och massa andra hemska saker men det var bäst i alla fall. Men lägger upp bilder i morrn för nu ska jag sova för tågresan hem var inte den skönaste. Men ni kan ju få ett smakprov från mina Vålådalsbilder...


RSS 2.0