Onsdag.

Nu är man inne i stan igen. Och denna dag har jag varit och köpt en ny fin tröja på Monki, jag har kollat vänner hemma hos Julia och haft picknick. 
Vi gjorde pasta.
Det kom en liten katt och hälsade.

Fy-bubblan vad gott!

Kollad igenom Systembolagets beställningskatalog idag. Och hitta många god drycker. Ett exempel är vinet på bilder. Måste vara riktigt svårt att få till den riktiga Stall-smken. Undra hur dom gjorde!?

Sista dagen.

Sista dagen på jobbet idag.
I dag blir det dock en jobbig dag. Först kommer en veckas leverans som måste plockas upp och sen ska hela vår stökiga stuga städas. Det kommer nog ta ett tag. Men vi slutar inte fören cirka 17 och båten går halv åtta typ så vi borde nog hinna städa. 

Nu blir det några dagar i stan och sen drar jag ut hit igen på måndag. Vår lilla segelbåt ligger här så sen blir det segling för hela slanten o typ fyra veckor. Så jäkla härligt! 

Vi kommer drunkna.

Läs detta så kommer ni förstå!

Jordgubbskalas i stugan.


Primitivt.

Jag har inte duschat i varmvatten på en vecka och tvättat håret, ja det har jag inte gjort på 10 dagar.

Billys pizza, Coca cola och flera liter kaffe varje dag. Så fräsch är jag.
Livet är inte alltid så glamuröst här ute i skärgården.


Rädsla.

Min största rädsla förut var att råka döda någon. Men nu efter fyra dagar i Harö Livs har jag fått en ny rädsla - att råka får denna vassa grej rakt igenom handen. Varje gång vi sätter ditt ett nytt kvitto så ryser jag i hela kroppen. Jag är livrädd för denna lilla metall sak. Jag vill bara slänga ut den genom fönstret så den studsar på bryggan och sen rakt ner i det mörka havet. 
DÖÖÖÖÖ!

Harö livs - söndag.

WOW jag har träffat någon annan som heter Torun! Och hon är inte någon gammal tant eller något, hon är lika gammal som mig! Jag som trodde jag var ensam om det namnet. Nu känner jag mig inte lika vilsen längre, jag har hittat en vän för livet!

Om jag nu kommer våga prata med henne. Och nu har hon gått. Min chans har seglat iväg. Min bästa vän som jag inte ens känner vill inte ens lära känna mig. Jag känner mig...vilsen igen!

Hela min kväll blir förstörd...

...för Julia glömde sina glasögon på en annan ö, så nu kan vi inte se vänner!

3 dagar.

Sitter i en liten stuga, har jobbat nu i tre dagar. Snart lär jag mig alla priser utantill, för det är man tvungen att göra för här måste man slå in alla varor själv. 

Har badat varje dag, men idag så får kanske min fina lilla tradition ett stopp. För jag är inte så sugen på att bada. Men det borde behövas att tvätta mina fötter för dom är helt svarta. 

Idag hade jag också ett väldigt trevligt samtal med en 6åring som ska börja 6:års. Och sen har jag mött en kille som säger STORT till allt. Och jag och Julia har utnämnt denna dag (4 Juli) till Ölkorvdagen för det har varit massor som har köpt det idag. 

Men hörs om några dar kanske...

RSS 2.0