Ledig = skola.

Idag var jag i skolan även fast jag var ledig. Det är inte något man direkt vill men var tvungen att göra lite på ett grupparbete. Var också tvungen att göra ett bildarbete. Fast det gick inte att göra i skolan så vi gick hem till mig i stället och gjorde de. Blev nog inte värdsbäst men men hoppas hon tycker de är ok.

Ciao.

Nu ska jag ut och fika med vänner.
Ha det bäst!

090929

Oj det blir inte mkt bloggande för mig just nu. Men idag har jag i alla fall haft orientering någon timme på morgonen och sen har jag umgåtts med vänner. Vi bakade en kladdkaka som blev väldigt misslyckad och vi har skrattat så jag har magont.
I morgon är jag ledig vilket är riktigt najs!

Spelberoende!

Jag har blivit spelberoende! Det trodde jag aldrig skulle hända mig, men förut spelade jag fishy hela tiden och nu är det crazy taxi som gäller. Jag vill inte vara spelberoende! När jag slutar spela så sitter jag ena sekunden och gör något annat men innan jag vet ordet av så sitter jag och spelar igen! Det här måste ta slut, en smart idé kanske är att inte sitta framför datorn lika mkt...

Vi kommer ha kul.


Slappdag.

Jag somnade inte igår utan jag grät i stället. Jag och Steffi såg Click och gud vad vi grät! Helt otroligt men den var faktiskt väldigt sorglig.

Idag var det planerat att jag skulle segla båten till varvet vi ska ha den på vintern. Men jag har sovit rätt lite den här helgen så jag var hemma istället och det var så skönt att sova till klockan ett och sen äta Amerikanska pannkakor. Plus att det var bra att jag var hemma gör jag hann både att damsuga rummet och tvätt!

Filmkväll.

Nu ska jag hem till Steffi och se på film. Hoppas jag inte somnar.

Kokt eller grillat?

Idag gick jag upp klockan 09.10 så jag sov inte många timmar i natt. Och usch vad jobbigt det var att gå upp. Men masade mig i alla fall iväg till Brunsvikens Kanotklubb och hjälpte till att dela ut korv. Kanske inte det mest roliga jag har gjort men men.... Kom i alla fall hem typ runt två och sen efter det har jag bara suttit hemma och halvsovit. Ja, det var min roliga dag!

.

Tänker inte berätta om min kväll just nu för nu ska jag sova. För i morgon blir det upp tidigt och sälja korv.

Dagen som varit.

Jag satt inte hemma hela dagen utan gick och fika med Steffi och Mickan. Vi gick till Café 60 som vanligt och drack deras goda Chailatte! En bulle slank ner också...
Sen skulle Steffi hem och rasta hundarna så vi drog till Lindhagen (?) och köpte billigt godis!

Ledig.

Igår var jag som sagt på taket med några vänner. Vi hade det jättemysigt och satt och åt kladdkaka och lyssnade på musik. En riktigt myskväll helt enkelt.

Idag är det fredag och jag är ledig! Så jag ska bara njuta av att jag är ledig hela dagen och sen om några timmar ska jag möta upp Steffi igen.
Trevlig helg!

Dagen och kvällen.

Idag har jag hunnit med att ha engelska föredrag, besök på Modernamuseet, chailatte drickning och sushi ätning.
Och kvällen kommer fortsätta med "på taket mys", kladdkake ätning och musiklyssning.

230909

I morgon är det som fredag för mig för på fredag är jag ledig! Tyvärr kanske jag går till klockan fem i morgon om jag har otur men vad gör de när är ledig på fredag!?

Fishy.

Yeeea! Jag har äntligen klarat Fishy!

Min stora feta förtidigtuppgång.

Vad glad man blir när man märker att man satte klockan på en halv timme för tidigt.

Men i går kväll var jag med mamma och såg "Min stora feta grekiska semester". Det var en helt ok film men det var mysigt att gå med mammsen plus att man fick gratis Apollo grejer! Vi fick två handdukar, lite smågodis, ett paraply och en väska. Men på alla saker står det Apollo på så dem går nästan inta att använda utan att men ger dem massa gratis reklam.
.
Men nu ska jag snart stänga av datorn igen och gå till skolan. Jobbigaste dagen idag och min första lektion som väntar är gympa. Vi ska springa till Liljanskogen, usch och fy det ser jag inte framemot.
Men vi i hörs i eftermiddag!

Armband.

Hittade just ett gammalt armband som jag har fått av min mormor när jag var liten. Den är lite sönder på vissa ställen men den var så fint så jag kommer använda de i alla fall. Jag får bara hoppas att jag inte gör sönder den mer för jag gissar att armbandet är riktigt gammalt.
En dålig bild på armbandet. Tagen med webbkameran.

Skolan

Idag hade jag bara en timmes skola men var ändå kvar i skolan cirka två timmar efter jag sluta. Jag gjorde lite på ett engelska föredrag som jag och tre andra ska ha, sen spelade jag Fishy! Börjar blir riktigt bra på de nu men måste köra mer så jag kan vinna det någon gång. Om det ens går...

Telefon.

Nu har jag just pratat med Steffi i telefon cirka 1,5 h. Och ojoj vad mitt öra värker. Är helt varm och min högerarm är typ helt bortdomnad för jag har haft den mot örat hela tiden. Men nu tror jag att min kära storebror gör popcorn till mig (om jag har tur) så ska gå och äta dom. Och sen blir det nog läggdags för mig så man är pigg och fräch i morgon!

Yea!

Min lillebror har åkt på klassresa i tre dagar vilket är så skön! Känner mig lite taskig, men när man inte har ett eget rum så är det bra så härligt att få vara själv. Så idag ska njuta av att ha hela rummet för mig själv. Och sen ikväll åker pappa och mamma iväg så då kan jag njuta av att ha hela lägenheten för mig själv! Eller ja, iallafall halva...

En dag på stan.

Idag har jag varit på stan med Mikaela. Och jag köpte en tröja! Det är rätt ovanlig för att vara mig. Men i alla fall var vi både på stan stan och vid slussen stan. Och när vi var vid slussen gick vi på café Tully´s café och åt lunch.
En mysig dag helt enkelt och nu när jag gjorde alla min läxor i går kan dagen bara bli bättre!

Sova.

Sitter just nu i Mikaelas soffa och kollar på deleted scenes från filmen "Dumpa honom". Och jag är lycklig för jag fick ätligen mina efterlängtade chips! Men snart blir det nog sova för oss för klockan är mkt och båda är trötta.
God natt

Hem till Mickan.

Nu har jag ätligen pluggat färdigt för idag. Så nu ska jag byta om och sen drar jag hem till Mickan för att sova där i natt. Tror vi kommer kolla på film och ha mysig. Sen ska jag tvinga Mikaela att vi ska köpa chips för jag är så extremt sugen!
En gamal bild på mig och Mickan

Pluggar.

Nu sitter jag här och har rätt mkt plugg att göra. Plugga på en Lördag är inte min favorit, men om jag gör allt idag behöver jag inte ens öppna böckerna i morgon villket är najs!
Nej nu måste jag fortsätta.

Fredag = Wiho!

Fick sluta en halv timme tidagre idag vilket var väldigt bra för jag är så trött och hungrig. Nu ska jag gå och äta några bullar och sen ska jag sova en stund.

Matte.

I morgon är det fredag och det är Najs! Men tyvärr har jag matteprov i morgon vilket jag inte ser fram emot. För jag har pluggat nästan nada. Men men får hoppas på ett mirakel eller att provet är väldigt enkelt.

Beroendeframkallande.


Jag och Steffi i ett nötskal.

Det började med att Steffi skulle hem till mig och vi skulle äta bullar.
Det slutade med att vi gick hem till Steffi och åt vaniljglass och en hel kladdkaka.

Besviken.

Jag måste berätta om en tråkig sak som hände mig idag.
Det började met att jag var hos tandläkaren och om allt ser bra ut köpter jag alltid godis efter. Eller ja, kanske inte alltid men när jag går hem går jag förbi den enda affären i närheten som har det godis jag köper.
Så jag är jättelycklig och går in i affären för att köpa mitt speciella godis (små färgglada pluttar) och dom är slut! Det har aldrig hänt förut. Så i chocktillståndet som jag är i köper jag istället Riesern vilket jag ångrade så fort jag betallat. Jag är inte sugen på Riesern...
Jag vill ha mina PLUTTAR!

Gossip girl.

Har just sett första avsnittet på Gossip Girl säsong 3 och det är bara så bra! Men som alla serier kommer det nog spåra ut nu efter tredje säsongen, det brukar ju bli så...

Plugg.

Åh, jag blir så sur på mig själv. Jag har matteprov på fredag och behöver verkligen plugga. Men självklart glömmer jag boken i skolan! Den låg till och med i väskan men sen orkade jag inte gå runt och släpa på den och tänkte inte på att jag hade prov så jag gick och lämna den i skåpet.
Jag är bara så osmart ibland!
USCH!

Webcam.

Har skaffat ett nytt webcam program vilket man kan ta väldigt roliga bilder med!

Mat.

Nu ska jag berätta om min matkonsumtion idag:

Frukost - 2st bullar.
Lunch - 2bitar After Eight-kladdkaka och 1bit äppelkaka.
Mellis -  2st bullar. (men kommer nog bli fler)
Jag känner mig extremt nyttig.

090913

Var på en promenad med Maja just. Och snart ska jag nog gå och ta en bulle till! Börjar inte fören 13.40 i morgon så som tur är behöver jag inte gå och lägga mig på några timmar!

Bullar.

Har just bakat 50st kanelbullar. Det blev lite för många men vad gör det, dom blev ju så goda så jag kan äta hur många som helst. Eller ja i alla fall 3 st sen blir man rätt mätt...

Söndag.

Idag har jag varit på Skeppsholmen för det var typ Skeppsholmens dag eller något liknande. Mysigt men kanske lite halft tråkigt. Men men, nu ska jag snart läsa 41 sidor Fysik och Kemi och så ska jag baka bullar.

Utgång.

Efter en hel dag då jag i stor sätt inte gjort något ska jag äntligen ut och träffa lite folk!
WEEHO!

Klänning.

Lina Dress SEK 229, Koola Anna - NELLY.COM
Åh den här klänning från Nelly.com är så himla fin! Skulle vilja ha den i svart dock. Men för 229kr kanske det inte spelar så stor roll. Synd bara att den inte finns i någon affär. För jag hatar verkligen att beställa kläder på internet. Det blir alltid fel.

Statistik.

Jag blir så sur. Min statistik går bara neråt! Den ska ju gå uppåt! Jag vill ha fler läsare inte färre. Jag vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka mina gamla.... Jag kanske inte blir någon stor bloggare som jag hade planerat.

Lördag.

Det är ingen bra morgon idag. För det fanns inge rostbröd! Jag hade planerat att göra en toast och tog fram alla ingredienser men sen när jag hämtar brödet då finns det bara en skiva kvar! EN skiva! Det går ju inte at göra någon toast av de.... Så nu sitter jag här framför min dator och surar. Jag ville ju ha en toast!

Midnatt.

Nu är klockan 00:00 och man får önska sig något!

Favvo mellis!

Jag har börjat äta Digestivekex och mjölk till mellis. Och det är jättegott, plus att det känns som det borde vara nyttigt. Nyttigare än godis i alla fall.

Snart helg.

Åh i morgon är det Fredag och Fredag betyder HELG. Och på helgerna kan man äta hur mkt godis och chips man vill! Så i morgon tror jag att jag ska köpa Ben & Jerrys, eller kanske göra egen som jag och Steffi gjorde för ett tag sen.

Tvätta skor.

Hemma från skolan och nu ska jag tvätta mina skor som blev lite smutsiga under Håkan konseren.
hm... märker nu att dom luktar fisk... Tror faktiskt jag hade dom här skorna när jag fick upp en abborre i sommras! Oj, lukten i håller i sig länge det ska jag komma ihåg.
Får fiska barfota i fortsättningen!

Sushi.

Hoho, jag övertalade min pappa att köpa sushi idag. Jag är så bra på det nu förtiden!

True Blood.

Har tittat på den nya serien True Blood på Svt. Den har ju typ fått jättebra kritik och alla säger att den är så bra. Men jag tycker inte den är så bra. Jag stör mig på huvudpersonen, hon ser så dum i huvudet ut. Den är helt enkelt inte särsklit bra. Men måste nog titta på nästa avsnitt också för nu är jag fast... tyvärr...

Min nya väska.


Fika.

Idag har jag varit och fikat. Tog en cintron och marängbakelse fast jag fick nästan inge maräng på min bit så jag bad om en ny och då fick jag en med massa maräng. Dom blev lite sura att jag bad om en ny men jag ville ju ha maräng!
Sen köpte jag också en ny väska för jag får inte plats i min gamla. Bild på den kanske ni får se i morgon.

Halsduk.

Jag bara ÄLSKAR stora halsdukar men av någon konstig anledning har jag ingen själv. Men får väll ta och köpa en i år. Kanske den här från H&M som kostar 79kr...

Idag.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har ätit flingor, ätit chips och så har jag sovit. Känner mig lite friskare (och fetare), så jag tror jag går till skolan i morgon. Har ju bara en lektion så det lär ju inte vara så ansträngande.

Kellogg´s.


Japp.

I morgon är det måndag och det är skola igen. Tyvärr kommer jag nog inte vara där i morgon. Sjuk, sjuk, sjuk, det är just så jag känner mig just nu. Hatar att vara sjuk för det känns som hela mitt huvud är helt uppblåst. Men om jag är hemma i morgon kanske jag är pigg och frisk till på tisdag. Man får hoppas i alla fall!

Friends.

Vad gör man när man är sjuk!? Jo man kollar på Vänner hela dagen!

Sjuk.

Har suttit hemma hela dagen för jag är sjuk. Är förkyld och har feber. Man får väll se om man orkar gå till skolan i morgon...

Håkis!

Ja som sagt var jag på Grönan igår och såg Håkan Hellström. Minst lika bra som förra året men det var så himla mkt folk. Alla ställde sig upp en och en halv timme innan det skulle börja (?) och alla höll på att kuffas. Men trots detta var det riktigt kul och han är så jäkla bra live!

Hos Mikaela.

Just nu sitter jag hemma hos Mikaela. Är helt dödstrött från igår och min hals håller på att döda mig. Någon gång ska jag väll försöka masa mig här ifrån och åka hem och sova så jag inte blir sjuk. Men just nu är de det sista jag orkar göra. Så jag sitter nog här en stund till....


Bilder från igår kommer senare idag.

Hemma.

Happ.... idag slutade man 11.10 och igår var man ledig hela dagen. Det känns inte som om jag har någon skola längre. Alla lärare är sjuka så skolan blir kort. Vi har inte ens mkt läxor så det känns som jag inte lär mig något. Visseligen är det skönt men lite läskigt, sen kanske det blir jättemkt på en gång!
Pasta och pesto är gott!

Kladdkaka.

Min storebror gjorde en kladdkaka idag. Jag fattar inte hur han vågade, det är ju jag som är kladdkake-master i familljen. Jag sa till honom att ingen kan göra lika bra kladdkaka som jag och det kunde han inte heller. Hans var jättegod men min är strået vassare!
Det är bara så det är....

HÅKAN!

I morgon är det Håkan Hellström, och jag ska dit direkt efter skolan så jag och Mickis kan få de bäst platserna. Denna gång ska kameran vara framme under konseren vilket den inte var förra året. Men jag hoppas det blir minst lika bra som då!
Vi var sjuk taggade!

Vad jag har gjort idag.

För en stund sen kom jag hem ifrån Steffi. Vi har varit ute och gått med Steffis hundar.

Längtan.

Jag sitter här och längtar till våren fast det känns som en evighet dit. Och det är det också för hösten har nästan inte ens kommit...

Insparken!

Alla lektioner jag hade idag blev inställda vilket gör att jag är LEDIG idag. Najs, för jag är inte direkt pigg idag. Hemma runt två igår och sen var jag tvungen att ta en snabb dusch så det bev inte så många timmar jag sov i natt, jag som behöver minst 8 h.
Kvällen blev i alla fall väldigt lyckad igår, och jag hade skitkul. Är dock väldigt ovan att gå i klackar vilket gjorde att mina fötter kändes helt döda efter ett tag så jag tog av mig och gick barfot. Kanske inte det mest trevliga men sköönt var det.
Några fina människor precis innan.

Inspark.

I morgon ska jag på insparksfest och kommer nog inte blogga något på hela dagen. Men vi hörs på Torsdag. Ha det gött tills dess!

Hemma igen.

Kom hem för ett tag sen och gjorde en nudelsoppa för mina kära föräldrar var iväg på ett föräldrarsamtal. I morgon börjar jag runt åtta igen vilket alltid känns konstigt nu när man inte behövt gå upp fören tidigast 11 fyra dagar i rad. Men nu ska jag nog plugga lite på engelska mini-föredraget jag ska ha i morgon vilket jag INTE ser framemot.
Hatar engelska....

Paddling.

Jag sitter just nu hemma och väntar på Julia, för idag ska vi ut och paddla i Brunsviken!

RSS 2.0