Balkong häng och Kings Cross

Igår var en riktigt bra utgång måste jag säga! Det enda som var lite synd var att Julius var så sjuk så han inte kunde följa med, det var lite tråkigt.
Men vi började med att föra lite här på vår balkong och det var jag, Linus, Erika och sen dem tre svenskarna som var med på nyår - Stina, Lars och Karin. Sen var det även en sjunde person med som dem andra kände. Vi satt ute och spelade dryckesspel och hade det roligt. Vi lärde dem självklart chickens-are-you-ready!

När klockan blev tolv tycke vi det var dags att dra ut och vi hade denna kväll bestämt oss för att dra till Kings cross. Vi tänkte ta en taxi men när dem sa 35 dollar (20 dollar hade vi fått betala förra gången vi åkte dit) tog vi tåget istället. Helt gratis blev det för spärrarna var öppna!

När vi kom dit gick vi till en klubb och där sa dem att alla skulle betala 15 dollar i inträde. Men efter dem hade förstått att vi var svenskar fick alla tjejer gå in gratis (plus Lars som fyllde år) och killarna betalde tio dollar. Sen dansade vi hela natten lång innan jag, Linus och Erika började knata hemåt mot Pyrmont. Halv fyra låg vi helt utslagna i sängarna och somnade bums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0